Mürekkepler İçin PU Reçine

alians-kimya-001

Esnek ambalaj mürekkep sisteminde kullanılan Pu mürekkep bağlayıcı (Hem gravür hem de Flekso baskı sistemi)
1. Film şekillendirme / Yarı Film şekillendirme
2. NC (Nitroselüloz) bazlı mürekkep sistemleri için PU Plaktikleştirme

TANIM VE UYGULAMALAR AL 232
karakterizasyonu: AL 232 alifatik inaktif tek bileşenli üretan reçine türüdür.
Bu ürün yüksek moleküler ağırlığa sahiptir ve flekso ve rotogravür baskı bileşiklerinin üretiminde kullanılan serbest izosiyanat ve kalay bileşikleri içermez. Tedarik edilen form: Etil asetat içinde yaklaşık %75±2 oranında bulunur. Uygulamalar: AL 232, flekso ve gravür baskı bileşiklerinin üretiminde kullanılır. Nitroselüloz ile birlikte AL 232, yapışma, esneklik ve kimyasal direnç özelliklerini geliştirir. AL 232 ile yapılan bileşikler BOPP, PE, PET, PP vb. yüzeylerde kullanılabilir. AL 232, nitroselüloz ve diğer standart bileşik hammaddeleri ile tamamen uyumludur.

Çözünürlük / inceltilebilirlik: AL 232 alkolik ve etil asetat çözücüler ile inceltilebilir.

Ürün Avantajları
– Müşterinin isteğine göre kaliteyi değiştirmeden viskoziteyi ayarlama yeteneği
– Aromatik aminlerin migrasyonu yok
– Nitroselüloz ile uyumlu
– Yapışma gücü
– Parlak
– Her tür pigment ile yüksek uyumluluk

Depolama: Reçine, orijinal, açılmamış ve hasar görmemiş kabında, kuru bir yerde, 5-25°C arasındaki depolama sıcaklığında saklanmalıdır. Doğrudan güneş ışığına maruz kalmasından kaçınılmalıdır.

Depolama süresi: Alians Kimya, ürünün yukarıda “depolama” bölümünde belirtilen ve atıfta bulunulan depolama koşullarına tam olarak uygun şekilde depolanması ve uygun şekilde kullanılması koşuluyla, ilgili nakliye belgelerinde belirtildiği gibi sevkiyat gününü takip eden 6 ay (180 gün) boyunca, ürünün yukarıda “özellikler veya karakteristik veriler” bölümünde belirtilen özellikleri veya değerleri karşılayacağını beyan eder. 6 aylık (180 gün) sürenin geçmesi, ürünün artık spesifikasyonları veya belirlenen değerleri karşılamadığı anlamına gelmez. Ancak Alians Kimya, söz konusu ürünü kullanmadan önce, ürünün spesifikasyonları veya belirlenen değerleri hala karşılayıp karşılamadığının test edilmesini önermektedir. Alians Kimya, 6 aylık (180 gün) sürenin geçmesinden sonra ürünle ilgili herhangi bir beyanda bulunmaz ve Alians Kimya, 6 aylık (180 gün) sürenin geçmesinden sonra ürünün teknik özellikleri veya belirlenen değerleri karşılamamasından hiçbir şekilde sorumlu veya yükümlü olmayacaktır.

Önerilen formülasyonlar ve tavsiyeler de dahil olmak üzere, ürünlerimizi, teknik yardımımızı ve bilgilerimizi (sözlü, yazılı veya üretim değerlendirmeleri yoluyla) kullanma şekliniz ve amacınız bizim kontrolümüz dışındadır. Bu nedenle, ürünlerimizi, teknik yardımımızı, bilgilerimizi ve önerilerimizi kullanarak ürünlerimizin, teknik yardımımızın ve bilgilerimizin amaçladığınız kullanımlar ve uygulamalar için uygun olup olmadığını kendi memnuniyetinize göre belirlemeniz zorunludur. Bu uygulamaya özel analiz, en azından teknik açıdan olduğu kadar sağlık, güvenlik ve çevresel açıdan da uygunluğu belirlemek için testleri içermelidir. Bu testlerin Alians Kimya tarafından yapılmış olması gerekmez. Aksi yazılı olarak kararlaştırılmadıkça, tüm ürünler kesinlikle talep üzerine temin edilebilen standart satış koşullarımız uyarınca satılmaktadır. Tüm bilgiler ve teknik yardım garanti veya teminat olmaksızın verilmektedir ve önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. Ürünlerimizin, teknik yardımımızın ve bilgilerimizin kullanımıyla bağlantılı olarak ortaya çıkan haksız fiil, sözleşme veya başka türlü her türlü sorumluluğu üstlendiğiniz ve bu vesileyle bizi açıkça ibra ettiğiniz açıkça anlaşılmış ve kabul edilmiştir.

Burada yer almayan herhangi bir beyan veya tavsiye yetkisizdir ve bizi bağlamaz. Buradaki hiçbir şey, herhangi bir malzemeye veya kullanımına ilişkin herhangi bir patent iddiasıyla çelişen herhangi bir ürünün kullanılması için bir tavsiye olarak yorumlanmayacaktır. Herhangi bir patentin talepleri kapsamında hiçbir lisans ima edilmemekte veya gerçekte verilmemektedir. Bu ürün bir tıbbi cihazın veya tıbbi cihazlar için ara ürünlerin üretimi için tasarlanmamıştır1). [Bu ürün ayrıca özel olarak düzenlenmiş diğer uygulamalar (örneğin kozmetikler, bitki koruma, gübreler, bitki güçlendiriciler, gıda işleme, gıda ile temas ve diğerleri dahil) için de belirlenmemiştir. Ürünün kullanım amacı bir tıbbi cihazın veya tıbbi cihazlar için ara ürünlerin üretimi veya diğer özel olarak düzenlenmiş uygulamalar ise, Alians Kimya ile önceden iletişime geçilerek söz konusu ürünü bu amaçla satma konusunda mutabakat sağlanmalıdır]. Bununla birlikte, bir ürünün tıbbi bir cihazda veya tıbbi cihazlar için ara ürünlerde, Gıda ile Temas eden ürünlerde veya kozmetik uygulamalarda kullanılmaya uygun olup olmadığına ilişkin herhangi bir belirleme, herhangi bir belgeye dayanmaksızın yalnızca ürünün alıcısı tarafından yapılmalıdır.